Agent raakt ernstig gewond na steekincident

GRONINGEN – Bij een steekincident aan de Van Houtenlaan in de stad Groningen is in de nacht van woensdag op donderdag een agent ernstig gewond geraakt. Het incident vond omstreeks 22:00 uur plaats aan de Van Houtenlaan in de stad Groningen. Agenten zagen twee mannen welk de avondklok mogelijk overtraden, Toen zij de twee personen wouden controleren werd één van de agenten direct in zijn gezicht gestoken , de collega van de agent raakte niet gewond. Extra politie eenheden en meerdere ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de ernstig gewonde agent ter plekke gestabiliseerd , waarna deze met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche heeft ter plekke sporen veiliggesteld. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

 

Beeld: GroningsNieuws