Scooterrijder botst op automobilist

GRONINGEN – Aan de Zuilen in de stad Groningen is maandagmiddag een scooterrijder op een automobilist gebotst. De bestuurder van de scooter raakte daarbij gewond. Politie en ambulancedienst kregen omstreeks 17:00 uur de melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een automobilist. De meldkamer stuurde hierop politie en ambulancedienst ter plekke. Eenmaal op de plaats van het ongeval aangekomen bleek er daadwerkelijke een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een automobilist en een scooterrijder. De scooterrijder was bij de aanrijding hard ten val gekomen. Medewerkers van de ambulance hebben het slachtoffer ter plekke behandeld aan zijn verwondingen. Agenten van Team Verkeer hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl