Over GroningsNieuws.nl

Groningsnieuws.nl is ontstaan door een paar “hobby” calamiteiten fotografen. In mei 2012 hebben hebben zij de domeinnaam geregistreerd en is deze site van start gegaan. Groningsnieuws.nl richt zich op groot en klein nieuws.

Iedere fotograaf kan zich aanmelden en zijn of haar foto’s ‘s hier presenteren. Mocht je het leuk vinden om ons team te versterken, dan kan je je aanmelden per email, telefoon of twitter (@GRNieuws.nl).

Groningsnieuws.nl gaat niet voor sensatie, maar voor een goede berichtgeving op een discrete manier, zo worden slachtoffers of betrokkenen onherkenbaar of niet in beeld gebracht en de kentekens van de betrokken voertuigen onleesbaar gemaakt. Ook worden met regelmaat onze foto’s gebruikt voor het politieonderzoek of nabespreking van de hulpdiensten. De foto’s worden ook opgevraagd door de slachtoffers voor de verzekering of door de nabestaanden voor rouwverwerking.

Ook zijn wij veel aanwezig bij politieacties zoals grote verkeerscontroles en het ontmantelen van hennepplantages, dit om een ieder een kijkje achter te schermen te geven over het werk van de politie en andere hulpdiensten.

 

GroningsNieuws.nl is een handelsnaam van het Algemeen Noordelijk Foto & Persbureau B.V. (KVK: 87682389)