Over GroningsNieuws.nl

GroningsNieuws.nl is een nieuwswebsite die is ontstaan uit interesse in calamiteiten. Een paar hobby fotografen kwamen op het idee om de website op te richten. In mei 2012 hebben zij de domeinnaam geregistreerd en sindsdien is de website een begrip geworden in de regio Groningen.

De oprichters van GroningsNieuws.nl zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws en zijn dan ook vaak als eerste ter plaatse bij belangrijke gebeurtenissen. Zo kunnen zij de lezers voorzien van actuele en betrouwbare informatie. Of het nu gaat om serieuze nieuwsfeiten, opvallende gebeurtenissen of menselijke verhalen, op GroningsNieuws.nl vind je het allemaal.

De website richt zich op zowel groot als klein nieuws. Hierdoor komen verschillende onderwerpen aan bod, van politieke ontwikkelingen en lokale evenementen tot aan menselijke interesse verhalen en sportnieuws. Op GroningsNieuws.nl is voor iedereen wel wat te vinden.

Wat GroningsNieuws.nl uniek maakt, is dat de nieuwsberichten worden ondersteund met prachtige foto’s. De fotografen achter de website staan bekend om hun oog voor detail en creativiteit, waardoor de lezers niet alleen worden geïnformeerd, maar ook visueel worden verrast. Zo wordt het nieuws op een unieke en persoonlijke manier gepresenteerd.

Naast het brengen van nieuws wil GroningsNieuws.nl ook een platform bieden voor discussie en interactie met de lezers. Via de social media kanalen kunnen zij hun mening delen en in gesprek gaan met andere lezers. Zo wordt de website een ontmoetingsplaats voor Groningers en geïnteresseerden in de regio.

GroningsNieuws.nl heeft in korte tijd een grote groep trouwe lezers opgebouwd en is uitgegroeid tot een toonaangevende nieuwsbron in Groningen. Met hun passie voor fotografie en interesse in nieuws blijven de oprichters zich dagelijks inzetten om de lezers te voorzien van actuele en interessante verhalen. GroningsNieuws.nl: plek voor al het nieuws uit Groningen.

GroningsNieuws.nl is een handelsnaam van het Algemeen Noordelijk Foto & Persbureau B.V. (KVK: 87682389)