Motorrijder vlucht voor politie , crasht en raakt gewond

GRONINGEN – Op Het Want in Groningen is donderdagmiddag een motorrijder gewond geraakt nadat hij vluchtte voor de politie. Het incident vond rond 14.00 uur plaats. De politie kreeg in eerste instantie een melding van een motorrijder met buitenlands kenteken die gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Toen de motorrijder gespot werd door een politieagent, kreeg hij een stopteken maar al gauw onttrok hij zich aan de controle. Na een korte achtervolging raakte de politie de motorrijder kwijt, waarop de achtervolging in eerste instantie gestaakt is. Toen een motor agent van de politie op Het Want in Groningen de motorrijder gewond zag liggen, werden de overige hulpdiensten ingeschakeld. De man bleek tegen twee voertuigen aan te zijn gebotst en hard ten val te zijn gekomen. De man is met divers letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de man een proces verbaal aangeschreven voor onder andere het rijden zonder rijbewijs, rijden zonder geldig kenteken, het vertonen van gevaarlijk rijgedrag en voor het rijden zonder helm.

 

Beeld: Raymond Bos / RDB Producties