Politie zoekt getuigen van brandstichting in Ten Boer

TEN BOER – Maandagavond kwam er een melding van een schuurbrand aan de Blinkerdlaan in Ten Boer.

Bij aankomst van de brandweer bleek het toegangshek tot de achtertuin van deze woning in de brand te staan. Volgens buurtbewoners was dit niet de eerste keer dat deze woning dupe word van brandstichting. De afgelopen jaren is op dit adres vaker een schuurbrand uitgebroken door brandstichting. Hoewel deze mensen op vakantie zijn en ze er nog maar een half jaar wonen, lijkt het niet op een persoonlijke kwestie maar op verveling en “kattenkwaad” van de dader. De brand werd vakkundig door de lieden geblust waarna de politie zorgde voor de afhandeling.

 

Mocht u wat verdachts gezien hebben rond de Blinkerdlaan, dan word u verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer: 0900-8844.

Door: INGEZONDEN FOTO & Redactie Groningsnieuws.nl