Reddingsactie voor vastzittende vogel mislukt

GRONINGEN – De reddingsactie voor een vastzittende vogel in een boom aan de Rademarkt in de stad Groningen is mislukt.

De brandweer werd eerder op de middag ter plaatse gevraagd om de eigenaar van de vogel te helpen. Het beestje was vast komen te zitten in één van de takken van de boom. Omdat de eigenaar niet bij het beestje kon komen werdt de brandweer ter plaatse gevraagd. De Groninger brandweer kwam dan ook ter plaatse. Na het opstellen van de hoogwerker begaf deze zich richting de boom om de vastzittende vogel weg te halen. Echter vloog het beestje weg toen de eigenaar hem wou pakken. Hierdoor mislukte dus de reddingsactie van de brandweer en de eigenaar. De brandweer ging na deze ”reddingsactie” inpakken en terug naar de post.

Door: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl