Directe bus naar vliegveld Eelde Airport gaat vaker rijden

EELDE / GRONINGEN –  De AirportLink tussen het centrum van de stad en Groningen Airport Eelde gaat vaker rijden. Dat laat Qbuzz weten. Vanaf 25 maart gaat het aantal ritten omhoog naar zes of zeven per dag. De bus gaat aansluiten op de nieuwe lijndiensten naar Brussel, München en de extra vluchten naar Londen. Aansluiting op de vluchten naar Kopenhagen was er al en dat blijft onveranderd. Vanaf juni gaat er nog een extra rit rijden op zaterdag, aansluitend op de vlucht naar Nice. De AirportLink rijdt vanaf het Zuiderdiep naar Eelde. Onderweg kunnen reizigers nog instappen aan het Schuitendiep, UMCG, Oostersingel, Grote Markt, Hoofdstation en de Van Ketwich Verschuurbrug.

 

Door: Redactie Groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl