Twee zwaargewonden na schietpartij in hartje Centrum

Groningen – Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt, waarvan twee zwaargewond.

De melding kwam even voor 20:00 uur binnen bij de meldkamer. Naast de politie werden er ook drie ambulances en twee traumateams opgeroepen, waarvan één met de traumahelikopter kwam. De traumahelikopter landde op de Grote Markt. Twee slachtoffers raakten dusdanig zwaargewond dat zij na stabilisatie met spoed naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Niet veel later meldde de politie op Twitter dat de mogelijke verdachte is aangehouden. De politie heeft onderzoek verricht in de Haddingestraat en in kader van dat onderzoek werd er een grijze bestelbus in beslag genomen. De verdachte zal worden verhoord, en de politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Beeld: GroningsNieuws