Persoon in scootmobiel raakt te water; hulpdiensten rukken uit

Groningen – Een persoon in een scootmobiel is vrijdagmiddag door nog onbekende oorzaak in een sloot terecht gekomen. Het incident speelde zich af op een paadje , achter de Aquamarijnstraat. Door nog onbekende oorzaak kwam het slachtoffer in de sloot terecht. Een passant zag het gebeuren en belde direct het alarmnummer. Hierop rukten politie , brandweer en ambulancedienst uit. Ter plekke gekomen hebben duikers van de brandweer het slachtoffer direct uit het water gehaald. Het slachtoffer is hierna overgedragen aan de ambulancedienst , welk het slachtoffer voor verdere controle heeft overgebracht naar het UMCG. Brandweerlieden hebben eveneens de scootmobiel van  het slachtoffer uit de sloot gehaald , deze is door de politie naar het bureau gebracht waar de eigenaar hem kan ophalen.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl