34 Jarige man overleden bij frontale aanrijding; voertuig blijkt gestolen

Eelde – Een 34 jarige man is donderdagmiddag om het leven gekomen bij een frontale aanrijding op de Burgermeester J.G Legroweg in Eelde. Het ongeval vond plaats ter hoogte van Airport Eelde. Door vermoedelijk een inschattingsfout kwam het voertuig met hoge snelheid frontaal in botsing met meerdere voertuigen. De bestuurder van het voertuig kwam na de aanrijding bekneld te zitten. Hulpdiensten rukten dan ook massaal uit naar de plaats van het ongeval. Toen hulpdiensten eenmaal op de plaats van het ongeval arriveerden bleken er meerdere gewonden te zijden. Medewerkers van de ambulancedienst hebben één slachtoffer ter plekke gestabiliseerd , waarna deze met ernstig letsel is overgebracht naar het ziekenhuis. Een ander slachtoffer is ter plekke behandeld. Een derde slachtoffer , de bestuurder van een auto van de apotheek , overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

 

Een woordvoerster van de politie bevestigd tegenover GroningsNieuws.nl dat het voertuig, een witte bestelbus van een apotheek ,  waarin het overleden slachtoffer reed , een gestolen voertuig was. Verdere achtergrond informatie was , vanwege het lopende onderzoek , nog niet beschikbaar. Maar zal wanneer relevant én mogelijk nog worden gepubliceerd.

 

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl