Fietser aangereden door auto op kruispunt Nieuwe Ebbingestraat

Groningen – Een fietser is donderdag gewond geraakt bij een aanrijding met een automobilist. Het ongeval vond plaats aan de Nieuwe Ebbingestraat , kruisend met de Botersingel. Hulpdiensten kregen rond de klok van 15:00 uur de melding van het ongeval. Politie en ambulancedienst rukten hierop uit. Eenmaal ter plaatse aangekomen bleek dat een automobilist een fietser had aangereden. Medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer gestabiliseerd , waarna deze voor verdere behandeling is overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Mogelijk speelden de donkere ruiten in de voorportieren een (grote) rol in de oorzaak van het ongeval. Agenten van Team Verkeer hebben met speciaal meetapparatuur een meting gedaan. Deze waardes waar dermate laag , dat de bestuurder direct de donkere folie van zijn ramen af moest halen.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl