Twee gewonden na brand in keuken

Groningen – Bij een brand in een flat aan de Aquamarijnstraat zijn zondagavond twee personen gewond geraakt.De brand brak omstreeks 20:30 uur uit , in de keuken van een appartement in een flat aan de Aquamarijnstraat in de stad Groningen. Hulpdiensten rukten massaal uit naar de brand. Gezien de omvang van het pand schaalde de brandweer op naar ”middelbrand” , wat in hield dat er intotaal twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plekke werden gestuurd. Alvorens het tweede blusvoertuig ter plaatse was , was de brand onder controle. Het tweede blusvoertuig kon dan ook terug naar de post.  De twee aanwezigen van het appartement werden gecontroleerd door het ambulancepersoneel , één van hen kon na controle ter plekke huiswaarts keren. Het andere slachtoffer is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De schade is beperkt gebleven tot de keuken.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl