23 Jarige aangehouden na bedreiging met mogelijke vuurwapen

Groningen – Agenten in kogelwerende vesten hebben maandag begin van de middag een 23 – jarige jonge man aangehouden op verdenking van bedreiging.Het tafereel speelde zich af aan de Ossehoederstraat in de stad. De politie kreeg de melding van een bedreiging waarbij een vuurwapen lijkend voorwerp werd getoond. Agenten namen hierop geen risico en deden dan ook kogelwerende vesten aan. Agenten gingen hierna op zoektocht naar de verdachte. Agenten doorzochten tijdens deze zoektocht tuinen van woningen , parkeergarages en het omliggende wegen net. Uiteindelijk werd de verdachte aangetroffen op de Ossehoederstraat , alwaar hij is aangehouden door de politie. Of er bij de aanhouding ook daadwerkelijk een vuurwapen is aangetroffen , is niet bekend.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl