Slachtoffer van schietpartij vlucht naar politiebureau voor hulp

Groningen – Een man is zaterdagavond rond de klok van 22:00 uur gewond geraakt bij een schietpartij.De schietpartij vond plaats bij een woning aan de Boeg in de wijk Lewenborg. Het slachtoffer reed na het schietincident direct naar het politiebureau aan de Parkallee , om aldaar hulp in te schakelen. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse bij het politiebureau. Het slachtoffer is hier gestabiliseerd , waarna hij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis.

Plaats delict

In de straat waar de daadwerkelijke schietpartij heeft plaatsgevonden heeft de politie een grote plaats delict gemaakt. Forensisch rechercheurs deden sporen onderzoek en agenten spraken met buurtbewoners en getuigen. Op de plek waar de jongeman beschoten zou zijn , werden minimaal twee hulzen gevonden welke veilig zijn gesteld door de recherche. De politie roept mensen die camerabeelden of informatie hebben op zich te melden via: 0900 88 44 of via 0800 7000 (meld misdaad anoniem).

Beeld: GroningsNieuws.nl