Twee gewonden bij frontale botsing tussen twee scooters

Groningen – Bij een frontale botsing tussen twee scooters zijn dinsdag eind van de middag twee gewonden gevallen. Het ongeval vond plaats aan het Hoendiep , kruisend met de Rembrandt van Rijnstraat. Door vermoedelijk een inschattingsfout kwamen de twee scooterrijders frontaal met elkaar in botsing. Buurtbewoners en voorbijgangers zagen het ongeval gebeuren en verleenden direct eerste hulp. Politie en meerdere ambulances rukten uit naar de frontale botsing. Ter plaatse gekomen hebben ambulancemedewerkers de slachtoffers gestabiliseerd , waarna zij naar het ziekenhuis zijn gebracht. Het kruispunt is een aanzienlijke tijd afgesloten geweest voor het verkeer , zodat agenten van de forensische opsporing verkeer (voorheen bekend als VOA) sporenonderzoek konden doen.

 

Beeld: Raymond Bos / RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl