Aanhouding na ongeval op Europaweg

Groningen – De politie heeft woensdagavond een persoon aangehouden. Omstreeks 18:30 uur vond er een ongeval plaats tussen drie voertuigen op de Oosterhavenbrug , in het verlengde met de Europaweg. Door een onbekende oorzaak kwamen drie voertuigen met elkaar in botsing. Politie en ambulancedienst waren snel ter plekke bij het ongeval. Een ambulancemedewerker heeft de inzittenden gecontroleerd op letsel , maar hiervan bleek geen sprake. Omdat de politie het vermoede had dat één van de betrokkene onder invloed reed , is deze ter plekke aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een bloedproef en voor het afnemen van een ademtest. Een berger heeft de auto’s geborgen.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl