Schade bij ongeval op Europaweg

GRONINGEN – Bij een verkeersongeval zondagmiddag op de Europaweg zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeluk gebeurde hoogte van de kruising met de Boumaboulevard. Een blauwe en een witte personenauto kwamen met elkaar in botsing. Hulpdiensten rukten massaal uit. Behalve een ambulance en de politie werd ook de brandweer opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van een beknelling.

Toen de brandweer ter plaatse kwam hebben ze een controle gedaan maar zij hoefden niet in actie te komen. Eén persoon is ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel , maar hoefde niet mee naar het UMCG. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Beide voertuigen raakten fors beschadigd.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl