Vrouw ernstig gewond na aanrijding

GRONINGEN – Bij een verkeersongeluk dinsdagavond op de Kluiverboom in de wijk Lewenborg is een vrouw ernstig gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 18.20 uur. De vrouw stak bij een zebrapad de weg over ,  en werd daarbij geschept door een automobilist. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Behalve de politie en een ambulance kwam ook het MMT ter plaatse.

Dit Mobiel Medisch Team, ook wel traumateam genoemd, bestaat uit drie personen en verleent medische bijstand. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd is, is ze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Dit vervoer geschiedde met spoed waarbij ambulance zwaailicht en sirene voerde. De VOA, Verkeers Ongevallen Analyse, heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

 

Beeld: Raymond Bos / RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl