Uitslaande brand bij school aan de Molukkenstraat

GRONINGEN – De brandweer heeft de brand aan de Molukkenstraat in Stad onder controle. De gymzaal en een gedeelte van basisschool Het Karrepad stonden in brand. De brand was uitslaand. De brandweer was met meerdere voertuigen aanwezig en schaalde op naar zeer grote brand omdat de brand bij aankomst al uitslaand was. Er komt nog veel rook vrij bij de brand en de nabluswerkzaamheden. De brandweer adviseerde ramen en deuren te sluiten en de mechanische ventilatie uit te schakelen.

Eerder op de avond waren er ook brandjes in de buurt. Aan de Semarangstraat stond een container in brand, aan het Floresplein en de Star Numanstraat waren er buitenbrandjes. Het is niet bekend of de branden met elkaar te maken hebben.

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl