Veel schade na dakbrand

GRONINGEN – Op het dak van een woning aan de Nassaulaan in Groningen heeft woensdagmiddag een korte maar felle brand gewoed. Even voor 13:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd dat buurtbewoners rook van het dak van de woning zagen af komen. De Groninger brandweer rukte hierop uit. Gezien het feit dat de brandweer meerdere meldingen binnen kreeg werdt er tijdens het aanrijden naar de brand opgeschaald naar ”Middel brand”. Hierop rukte de brandweer met nog één extra voertuig uit naar de brand. Ter plaatse gekomen werden er door de politie meerdere deuren geforceerd , om zo de woningen te controleren op aanwezigheid van bewoners. Dit bleek niet het geval. Nadat dit was gebeurt startte de brandweer direct met het blussen van de brand. Na drie kwartier zat het blussen er op , en kon de brandweer terug naar de kazerne. Stichting Salvage is ingeschakeld om opvang voor de bewoners te regelen , en voor de afwikkeling van de brandschade. Over de oorzaak van de brand is niks bekend.

 

Beelden: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl