Fietser zwaar gewond na aanrijding met automobilist

GRONINGEN – In de nacht van vrijdag 26 april op zaterdag 27 april is een fietser zwaar gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. Het ongeval vond plaats bij een oversteekplaats aan het Lopendediep in Groningen. Door een nog onbekende oorzaak schepte de automobilist de fietser. De fietser kwam na de aanrijding enkele meter verder terecht. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar de melding van de aanrijding. Het slachtoffer is na stabilisatie ter plaatse met spoed over gebracht naar het ziekenhuis. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) deed onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Bij het plaats van het ongeval lag ook nog een tweede fiets , of deze betrokken was bij het ongeval kon de politie niet bevestigen.

 

Foto’s: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl