Accudieven rijden in op garagemedewerkers

GRONINGEN – Twee medewerkers van een garagebedrijf probeerden dinsdagmiddag te voorkomen dat twee accudieven er vandoor konden gaan. De mannen reden bewust met een auto in op beide medewerkers. Eén van hen werd geraakt. Via de motorkap en het dak belandde hij op de grond. De medewerker kwam met de schrik vrij. Het lukte de dieven om te ontkomen. Bij het bedrijf aan de Bornholmstraat waren de afgelopen periode meerdere accu’s gestolen. Reden om extra beveiligingsmaatregelen te nemen. Dinsdagmiddag werd een verdachte auto gesignaleerd op het terrein. Al snel werd duidelijk dat wederom accu’s waren gestolen. Meerdere medewerkers probeerden te voorkomen dat de dieven er in een auto vandoor konden gaan.  Zo werden enkele hekken gesloten en ook probeerden ze met een heftruck de doorgang te blokkeren. Door op twee medewerkers in te rijden, lukte het de dieven om te ontkomen. Beide medewerkers hebben inmiddels aangifte gedaan. De politie doet nader onderzoek.

Door: Redactie & Politie.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl