Man gewond na woningoverval; daders op de vlucht

HARKSTEDE – In Harkstede heeft in de nacht van zaterdag op zondag een gewelddadige woningoverval plaatsgevonden. Hierbij raakte een man gewond aan zijn hoofd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie vermoedt dat de daders twee mannen zijn. Ze gingen er zonder buit vandoor. Om ongeveer half een kreeg de politie melding dat de man op de Hoofdweg door twee gemaskerde mannen met geweld overvallen was. Er is een buurtonderzoek gestart waarbij politiehonden zijn ingezet. De recherche heeft sporen veilig gesteld en doet nader onderzoek. Van de daders ontbreekt tot zover ieder spoor. De politie Noord-Nederland heeft een getuigenoproep gedaan. Mensen die informatie hebben omtrent deze overval kunnen bellen met de politie: 0900 88 44 of meld misdaad anoniem (M): 088 7000

 

Foto: Archief GroningsNieuws

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws