Fietser raakte gewond bij politie achtervolging

GRONINGEN – Een onopvallend dienstvoertuig van de politie heeft na een achtervolging met een fietser een lantaarnpaal uit de grond gereden in de stad. Zij zaten achter een fietser aan welke al een tijdje door de politie werd gezocht maar vorige keren de politie te slim af was. De fietser werd op het Heerdenpad door de politie opgemerkt. Toen de fietser dit merkte koos hij het hazenpad en deed een vluchtpoging. Door een gekke manoeuvre kwam de fietser ongelukkig ten val, met als gevolg dat het politievoertuig uit moest wijken, op de rem trapte en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. De politie mag dan wel op een fietspad rijden, ten tijde van een uitzondering heeft men hier een ontheffing voor. De man is gecontroleerd, en zal na goedkeuring van doktoren op een later moment in de cel belanden.

 

Foto’s: Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws