Scootercontrole levert meerdere inbeslagnames op

GRONINGEN – De politie heeft de afgelopen dagen meerdere scootercontrole’s uitgevoerd in en om de stad Groningen.de controle’s werden onder andere gehouden bij de paterswoldseweg (Ingang van het Stadspark) en aan de Ulgersmaweg. In totaal werden er meer dan 180 scooterrijders gecontroleerd. De controle bestond onder andere uit; rollerbankcontrole , rij en kentekenbewijscontrole , alcohol en drugscontrole en de algemene staat van de scooter / bromfiets. De controle’s van de afgelopen dagen leverde onder andere de volgende resultaten op:

  • 36 WOK – Meldingen (WOK betekend Wachten Op Keuren)
  • 4 personen reden zonder rijbewijs
  • 3 keer in beslagname wegens onder andere openstaande boete’s
  • en 35 andere overtredingen

 

Foto’s: Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl