Stoffelijk overschot blijkt pop

GRONINGEN – Zondagmiddag kreeg de politie een melding binnen dat er in het  water van het Van Starkenborghkanaal een stoffelijk overschot in het water zou liggen.

Omstanders zagen mogelijk een lichaam drijven ter hoogte van de Paddepoelsterweg in de stad.  Al het vaarverkeer ter hoogte van de Paddepoelsterbrug werd direct gestremd en een speciaal onderzoeksteam van de politie zijn ter plaatse gekomen voor de berging. Toen de politie eenmaal ter plaatse kwam werd er groots afgezet om eventuele sporen veilig te stellen. Daarna is de forensische opsporing opgeroepen om de identiteit en doodsoorzaak van het slachtoffer te achterhalen. Echter bleek, toen de politie het lichaam uit het water wilde halen, dat het om een realistisch lijkende paspop ging en niet om een daadwerkelijk stoffelijk overschot van een persoon. Eind goed al goed dus, alhoewel de politie wel graag zou willen weten wie zijn/haar paspop kwijt is.

 

Door: Redactie GroningsNieuws

 

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl