Sinterklaas samen met brandweer verwelkomt in Niekerk

NIEKERK (GROOTEGAST) – Vanmiddag tegen de klok van één hoorde inwoners van Oldekerk opeens de brandweer van Grootegast over het nieuw plan rijden.De brandweer had sinterklaas zien lopen door het dorp, daarom heeft de brandweer besloten de sint mee te nemen naar de plek waar kinderen stonden te wachten tot de goedheiligman arriveerde. Tijdens het wachten op de sint werd er door politieagent Rob gevraagd uit te kijken naar een vreemde man, deze man leek op een professor.
Nadat de sint gearriveerd was met de brandweer van Grootegast werd er o.a. nog een liedje gezongen genaamd “zie ginds komt de brandweerwagen”
De sint werd later in dorpshuis de Rotonde onthaald door kinderen uit het dorp.

 

Door: Robert Van Der Veen / Groningsnieuws.nl