brandweer haalt man uit brandende woning aan Warmoesstraat

SONY DSC

Groningen – De brandweer heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een gewonde jongeman uit zijn brandende woning gehaald aan de Warmoesstraat in de stad Groningen.

Rond 03:30 uur kwam de melding binnen bij de brandweer dat er een brand woede in een woning aan de Warmoesstraat in de stad Groningen. Ter plaatse bleek één van de bewoners nog in het pand te zitten. De brandweer pakte een ladder en hield deze jongeman uit de woning. Toen de jongeman beneden was bleek hij ook rook ingeademd te hebben. Hij is voor verder onderzoek naar jet UMCG gebracht. Een tweede bewoner bracht het er beter vanaf en kon zelf de woning verlaten. De woning is uitgebrand. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.

| Foto’s: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl