zwaar gewonde bij frontale aanrijding tussen auto en motor (video)

SONY DSC

Groningen – Bij een frontale aanrijding tussen een motor en een auto op de Goudlaan raakte zondagavond een jonge man zwaar gewond.Het ongeval gebeurde vlak na de oprit bij de Barnsteenstraat. De motorrijder en zijn bijrijder kwamen met hoge snelheid in de flank van de auto. Hierdoor werden zowel de bestuurder , de bijrijder en de motor gelanceerd. Allen kwamen met een harde klap op de grond terecht. De bijrijder raakte door de klap zwaar gewond en moest met spoed naar het UMCG worden gebracht. De bestuurder is met minder erg letsel naar het UMCG gebracht. Mogelijk dat het ongeval is ontstaan na een voorrangsfout. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse heeft de toedracht naar het ongeval onderzocht.

| Foto’s: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |

| Video: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl