auto klapt frontaal op boom bij Hoogkerk

SONY DSC

Hoogkerk – Een auto is woensdagavond op de Noodweg frontaal op een boom gereden.

Rond 21:40 uur kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de Noodweg in Hoogkerk. Ter plaatsen troffen de hulpdiensten een auto aan die frontaal tegen een boom was aangereden. De bestuurder van het voertuig zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijdt uit zijn benarde positie. De bestuurder werd hierna geplankt en met spoed overgebracht naar het UMCG. Het mobiel medisch team ondersteunde de ambulancedienst bij het ongeval. Over zijn toestand is niks bekend. Ook over de oorzaak is niks bekend. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.

| Foto’s: R.Bos , P.Wind – Groningsnieuws.nl |

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl