fietser ernstig gewond bij aanrijding met auto op Boumaboulevard

DSC00121(2)Groningen – Bij een aanrijding op de Boumaboulevard raakte woensdagochtend een fietser ernstig gewond.De fietser stak een kruispunt over en werd vermoedelijk over het hoofd gezien door de automobiliste. Een aanrijding was dan ook het gevolg. De fietser werd enkele meter meegesleurd en kwam met een smak 6 meter verder op op het wegdek terecht. De toegesnelde hulpdiensten hebben de jongen gestabiliseerd waarna hij met spoed naar het UMCG is gebracht , Ook het Mobiel Medisch Team bood medische ondersteuning aan de ambulancedienst. De Vekeers Ongevallen Analyse bracht het ongeval in kaart.

 

Beelden ook op FocusGroningen

 

| Foto’s: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |

 

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl