dronken bestuurder aangehouden na doorrijden bij ongeval

DSC00729(2)Groningen -De politie hield in de nacht van woensdag op donderdag een man aan nadat hij was doorgereden bij een ongeval.Rond 22.30 uur kwam de man met zijn bestel bus over de Prinsesseweg heen gereden. De man reed zo der mate snel , dat toen hij bij een uitrit kwam en moest remmen voor een scooterrijder , hierbij 2 auto’s ramde. De man verliet direct na het ongeval het plaats van incident. Buurtbewoners belden direct na het ongeval de politie en enkele minuten na het ongeval kon de bestuurder worden aangehouden. Op het politiebureau blies de man 295 UGL ( is gelijk aan ongeveer 5 blikken bier ). De man bekende ook direct op het politiebureau het ongeval. Berger poort heeft één van de auto’s geborgen. De man kreeg een rij ontzeggen.

 

| Foto’s: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |