treinstel ontruimd na kortsluiting in machinekamer

SONY DSCGroningen – Een treinstel van vervoersbedrijf Arriva is dinsdagmiddag ontruimd nadat er kortsluiting was ontstaan in de machinekamer van het treinstel.De brandweer kreeg rond 15:45 uur de melding van een treinbrand aan de Boumaboulevard. Toen de brandweer en politie ter plaatse kwamen bleken er meerdere draden kortsluiting te hebben gemaakt in de machinekamer van het treinstel. De brandweer hield  uit voorzorg de stroom in de bovenleiding er af. Daardoor konden er tijdelijk geen treinen passeren. Door de kortsluiting  was er geen trein verkeer mogelijk tussen Groningen en Assen , Groningen en Kropswolde. Rond 17.00 uur kwam het eerste treinverkeer weer op gang.

Beelden ook op FocusGroningen.nl

 

| Foto’s: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |