geen rellen bij voetbalwedstrijd Groningen tegen Aberdeen (foto update)

SONY DSC

Groningen – Bij de voetbalwedstrijd Groningen tegen Aberdeen hebben zich donderdagavond GEEN rellen voor gedaan , dit liet de Politie Groningen donderdagavond weten.Eerder verschenen er berichten dat er rellen waren ontstaan aan de Oosterstraat  tussen supporters van F.C Groningen en Aberdeen. Dit bleek echter een kleine confrontatie te zijn geweest , dit liet de politie donderdagavond weten aan Groningsnieuws.nl. Wel probeerden de supporters en fans de Grote Markt te bereiken. Om vervolgens vanuit hier de confrontatie aan te gaan met fans en supporters van Aberdeen. De supporters en fans werden door de ME en politie te paard teruggedrongen naar het Gedempte Zuiderdiep. Vanaf hier gingen ze naar het voetbalstadion.  Hierna hebben zich er GEEN opstootje’s en of rellen meer voor gedaan. De voetbalwedstrijd eindigde in 1-2 voor Groningen.

 

| Foto’s: Redactie Groningsnieuws.nl , Albert Van Den Berg – Groningsnieuws.nl |