23-Jarige aangehouden na zware mishandeling

Groningen – Op de Grote Markt in de stad Groningen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstige mishandeling plaatsgevonden. Een jongen werd zwaar toegetakeld en liep hierbij een breuk in zijn schedel en een bloeding in zijn hersenen op. Dit meldt een agent via voormalig twitterkanaal. De verdachte, een 23-jarige man uit Groningen, sloeg na de mishandeling op de vlucht, maar kon even later worden aangehouden in de nabijgelegen Poelestraat. Bij zijn aanhouding werden bloedsporen van het slachtoffer aangetroffen op de verdachte.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie roept getuigen op om zich te melden en eventuele beelden van het incident te delen. Het onderzoek naar de toedracht van de mishandeling is nog in volle gang. De verdachte zit vast en zal worden verhoord door de politie.

 

Beeld: Archief Groningsnieuws.nl