Bezorger van fastfoodketen steekt scooterrijder neer

Groningen – Op maandagavond vond er op de Waterloolaan in Groningen een steekincident plaats. Een vooralsnog onbekende dader stak daar het slachtoffer, een man, neer. Het slachtoffer raakte hierbij gewond en moest worden overgebracht naar het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Het incident vond plaats in de begin van de avond. Volgens bronnen vond er voorafgaand aan de steekpartij een botsing plaats tussen het slachtoffer en de dader, die naar verluidt een bezorger is van een fastfoodketen. Na het steekincident is de politie direct ter plaatse gekomen en heeft zij het gebied afgezet voor onderzoek. Ook bij de locatie waar de bezorgbus van de fastfoodketen stond, werd sporenonderzoek verricht. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden in verband met het incident.

 

Beeld: Raymond Bos & Agnes Koning / GroningsNieuws.nl