Automobilist aangehouden na ongeval op N7

Groningen – Op dinsdagmiddag heeft er rond 16.15 uur een ongeval plaatsgevonden op de N7 Groningen richting Westerbroek. Een personenauto is hierbij tegen een bewegwijzeringsbord geknald, waardoor het voertuig op zijn kant terecht kwam. Dit zorgde voor een flinke file op de weg. De hulpdiensten, waaronder een ambulance, politie en brandweer, zijn direct naar de locatie gestuurd. Bij aankomst bleek dat er niemand bekneld zat in de auto en er raakte dan ook niemand gewond. Vanwege het ongeluk moesten twee rijstroken worden afgesloten, wat voor de nodige vertraging zorgde voor het verkeer op de N7. Er werd door de hulpdiensten hard gewerkt om de weg zo snel mogelijk vrij te maken en het verkeer weer op gang te brengen.

 

De bestuurder van de auto is aangehouden door de politie. Het is nog niet bekend waarom hij is aangehouden en of er sprake was van alcohol- of drugsgebruik. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl