19-Jarige aangehouden voor doodsteken van 17-jarig meisje in Winsum

Winsum – De politie doet onderzoek naar een steekincident aan de A.S. de Blécourtlaan in Winsum, waarbij woensdagavond 21 februari een 17-jarige meisje uit Winsum is overleden. De politie heeft kort na het incident een 19-jarige man uit de gemeente Het Hogeland aangehouden. Rond 20:45 uur kreeg de politie een melding van een steekincident aan de A.S. de Blécourtlaan in Winsum. Daar werd het 17-jarige slachtoffer op straat aangetroffen. Hulpverlening werd direct opgestart maar mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plekke overleden. De politie is direct een onderzoek gestart en al snel werd er een verdachte aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit de gemeente Het Hogeland. De verdachte is aangehouden en wordt verhoord. De politie doet onderzoek naar de toedracht en de achtergrond van het incident. Het slachtoffer en de aangehouden verdachte kenden elkaar. Onderzoek moet uitwijzen of verdachte betrokkenheid heeft bij de dood van het slachtoffer.

 

Nieuwsartikel van gisteravond: klik hier

 

Beeld: GroningsNieuws.nl