Grote zoektocht in het water naar vermiste Thomas (video)

Groningen – De politie is samen met het water calamiteiten team van de politie bezig geweest met een zoektocht in het water op en rondom de Oosterhamrikkade in Groningen. Bij deze zoektocht wordt gespeurd naar enige sporen van de sinds 15 december vermiste Thomas van Zeewijk Vink. Thomas vertrok die vrijdag rond 00:30 uur vanaf de Kattenhage in Groningen, maar is sindsdien spoorloos. Afgelopen zaterdag is er ook gezocht rondom de Maagdenbrug en de Turfsingel in Groningen, en werd er een SAR (search and rescue) helikopter ingezet, maar ook dit leverde niets op. De zoektocht is nu uitgebreid naar onder andere het Oosterhamrikkanaal. Bij de zoektocht wordt op dit moment onder andere gebruik gemaakt van een boot en drones.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl