Aangetroffen lichaam is van 84-jarige vermiste vrouw

Groningen – Maandag 20 november heeft de politie een treurig afloop gevonden naar aanleiding van een zoektocht naar een vermiste 84-jarige vrouw. Bij de Hoornsedijk in Groningen stuitte het team op het lichaam van de vermiste vrouw. De brandweer kwam ter plekke gekomen om het lichaam te bergen. Een speciaal politieteam (Landelijk Team Onderwater Zoekingen) was ook aanwezig om de situatie in goede banen te leiden.

 

Uit het onderzoek is gebleken dat het om de vermiste 84-jarige vrouw gaat. De vrouw was sinds dit weekend vermist. De familie is op de hoogte gebracht over de treurige afloop van de zoektocht. De politie heeft laten weten dat er geen verdere informatie naar buiten zal worden gebracht met betrekking tot de afloop van de zoeking alsmede de overlijdensoorzaak.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl