Arrestatieteam valt woning binnen na melding van schietincident

Groningen – Op zaterdagmiddag rond 13:00 uur kreeg de politie een melding binnen van een mogelijk schietincident in de omgeving van de Grote Beerstraat in Groningen. Ter plaatse troffen zij geen gewonden aan, maar wel bleek er een conflict te hebben plaatsgevonden waarbij een persoon mogelijk een schot heeft gelost. De politie is direct een onderzoek gestart naar het incident en heeft de omgeving afgezet. Ook is er een Burgernetmelding uitgezet om eventuele getuigen op te roepen zich te melden. Op dit moment is nog niet duidelijk wat de aanleiding is geweest van het conflict en wie er mogelijk betrokken is bij het incident. Een arrestatieteam heeft een inval gedaan in een woning aan de Zonnelaan, maar dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. De politie is nog steeds op zoek naar de mogelijke schutter en roept getuigen op om zich te melden. Ook eventuele camerabeelden uit de omgeving kunnen van belang zijn voor het onderzoek.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl