Lichaam aangetroffen in auto; politie sluit misdrijf uit

Groningen – Op dinsdagavond is er een zorgwekkende vondst gedaan aan de Zuiderweg in Hoogkerk. Naar aanleiding van een 112-melding zijn hulpdiensten ter plaatse gekomen en troffen zij in een geparkeerde auto een overleden persoon aan. De politie heeft direct een plaats delict gemaakt en de omgeving afgezet voor onderzoek. De recherche is ter plaatse gekomen en is begonnen met sporen onderzoek. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) is eveneens opgeroepen en heeft na het uitvoeren van sporenonderzoek het lichaam geborgen. De identiteit van de overleden persoon is nog niet bekendgemaakt.

 

Een woordvoerster van de politie heeft tegenover Groningsnieuws.nl laten weten dat de oorzaak van het overlijden een natuurlijke dood betrof en daarmee een misdrijf word uitgesloten.

 

Beeld: Christiaan Kramer / GroningsNieuws.nl