Auto botst op boom aan Vossenburglaan in Meerstad

Meerstad – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Vossenburglaan in Meerstad. Een automobilist raakte hier de macht over het stuur kwijt, raakte in een slip en eindigde tegen een boom. Gelukkig raakte de bestuurder niet gewond. Het ongeval vond rond 00:30 uur plaats op de Vossenburglaan, een rustige weg in het nieuwe woongebied Meerstad. De politie en ambulancedienst werden direct gealarmeerd en kwamen snel ter plaatse. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de bestuurder gecontroleerd, maar gelukkig bleek er geen sprake te zijn van letsel. De bestuurder is door de ambulancedienst thuis afgezet. De Vossenburglaan was tijdens de afhandeling van het ongeval tijdelijk afgesloten voor verkeer. Een berger heeft de beschadigde auto uiteindelijk afgesleept.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl