Barvrouwen van Groningse Café de Klikspaan uit de kleren voor MS-behandeling

Groningen – 12 barvrouwen van het Groningse Café de Klikspaan zijn uit de kleren gegaan voor de Sexy Barvrouwenkalender 2024. En niet zomaar… de opbrengst gaat naar de crowdfunding voor de MS-behandeling van Henk Meijer, een Nederlandse legende in de vechtsport taekwondo en vader van de kroegeigenaresse Aileen. Deze sexy kalender is nu te koop.

 

Over de Sexy Barvrouwenkalender 2024

Het idee van de kalender ontstond bij Henks andere dochter Desi. Desi: “Een van de barvrouwen grapte eens dat het haar zo leuk leek om een sexy kroegkalender te maken. Toen dacht ik: waarom gaan we dat niet gewoon doen voor dit goede doel? Elke cent is welkom voor onze vader. Hij moet gewoon naar Mexico om te proberen niet in een rolstoel te belanden.”

Binnen no time waren er 12 (ex)barvrouwen die op de foto wilden. Het eindresultaat is een prachtige sexy chique kalender die met veel enthousiasme wordt ontvangen! De foto’s zijn geschoten door fotografe Marit Dotinga, de kalender ontworpen door Yibin.

 

Speciaal voor Henk Meijer, de Anton Geesink van de taekwondo

Henk is vriend van de Klikspaan en de vader van Klikspaan-eigenaresse Aileen. Zes jaar geleden is hij gediagnosticeerd met MS. Helaas gaat hij het laatste jaar hard achteruit. Zijn enige hoop om niet in een rolstoel te belanden, is een stamcelbehandeling in Mexico. Maar dit kost heel veel geld: 75.000 euro. Daarom zijn familie en vrienden een crowdfunding gestart.

Henk is een bekende Nederlandse sportman. Hij kan de Anton Geesink van de taekwondo worden genoemd. Hij was de eerste die in het moederland van de sport (Korea) wereldkampioen werd in 1985. Hij was ook olympisch deelnemer (1988) en bondscoach van Nederland, Frankrijk en Griekenland. Hij is opgenomen in de Taekwondo hall of fame in Las Vegas en werd twee jaar geleden Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Lees hier Henks complete verhaal

 

Te koop achter de bar en online

De Sexy Barvrouwenkalenders zijn te koop aan de bar bij Café de Klikspaan voor € 19,95 per stuk. Maar… via WhatsApp of het formulier op de website kun je ook bestellen: https://www.cafedeklikspaan.nl/sexy-barvrouwenkalender-2024/

 

Bij 1500 kalenders wordt het streefbedrag gehaald!

Bij het verkopen van 1500 kalenders wordt het streefbedrag gehaald en kan Henk (hopelijk) blijven lopen en lesgeven in zijn geliefde sport taekwondo.

 

Beeld: Archief