Auto komt op dak terecht na botsing

Haren – Op zaterdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Tuindorpweg met de Waterhuizerweg in Haren. Door een voorrangsfout kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. De klap was zo hard dat één van de auto’s zelfs op zijn dak terechtkwam. Gelukkig raakte er bij het ongeval niemand gewond, maar het was wel een flinke schrik voor de betrokken bestuurders.

 

De weg was door het ongeval tijdelijk afgesloten, waardoor er al snel een file ontstond. De politie maakt een rapport op van het ongeval. Ook werd er gecontroleerd of er sprake was van alcohol of andere verdovende middelen bij de bestuurders. Gelukkig bleek dit niet het geval te zijn. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de beschadigde auto’s af te slepen. Dit was geen eenvoudige klus, aangezien één van de voertuigen op zijn dak lag. Uiteindelijk lukte het om beide auto’s te bergen en kon de weg weer worden vrijgegeven.

 

Beeld: Raymond Bos & Agnes Koning / GroningsNieuws.nl