Automobilist raakt van de weg op A7 tussen Leek en Oostwold, politie start grote zoektocht naar gevluchte bestuurder (video)

Leek – Op de A7 tussen Leek en Oostwold heeft zich in de nacht van woensdag op donderdag een ongeval voorgedaan. De bestuurder van een personenauto raakte om nog onbekende reden van de weg en belandde via een sloot op een weg terecht. Vervolgens gleed de auto door de berm, over een andere sloot en kwam uiteindelijk tot stilstand in een weiland met koeien. Verschillende getuigen hebben het zien gebeuren en alarmeerden direct de hulpdiensten. De politie, brandweer en ambulance rukten met spoed uit naar de locatie van het ongeluk. Bij aankomst bleek de bestuurder van de auto niet meer ter plaatse te zijn. Het voertuig was flink beschadigd en er was geen spoor van de bestuurder te bekennen

 

Vanwege de ernst van het ongeval en de vlucht van de bestuurder is de politie direct gestart met een grote zoektocht. Daarnaast werden omwonenden en voorbijgangers opgeroepen om uit te kijken naar de verdachte. Ondanks alle inspanningen heeft de politie de bestuurder tot nu toe nog niet kunnen vinden. De politie roept iedereen op die iets heeft gezien of informatie heeft over de gevluchte bestuurder om contact op te nemen via het telefoonnummer 0900 88 44. Het zou kunnen dat de bestuurder gewond is geraakt bij het ongeval en medische hulp nodig heeft.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl