Automobiliste raakt gewond bij autobrand

Groningen – De bestuurster van een auto is zaterdagochtend gewond geraakt bij een brand in haar voertuig. De brand vond plaats aan de Zonnelaan in de stad Groningen. De bestuurster zag plots zwarte rook onder de motorkap weg komen, waarna deze het voertuig stil zetten. En toevallig passerende automobiliste welk dit zag gebeuren aarzelde dan ook niet en zet de haar voertuig stil, zodat zij eventueel eerst de hulp kon bieden. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke. De brandweer heeft het voertuig gecontroleerd, maar kon niks vinden wat warmte gaf of wat in brand heeft gestaan. De brandweer kon dan ook na deze controle weer terug naar de kazerne.

 

De bestuurster van de auto is ter plekke gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het UMCG. Over de aard van de verwondingen is niks bekend. Een berger heeft de auto afgesleept.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl