Bestuurder van motor aangehouden na achtervolging

Groningen – Agenten hebben donderdagmiddag een motorrijder aangehouden na een achtervolging. Het ging om de bestuurder van een motor, waarop de agenten de identiteit wilden controleren. Dit vanwege het ontbreken van de kentekenplaat. Toen agenten het stopteken gaven, reed de motorrijder er echter vandoor. Agenten hebben vervolgens de achtervolging ingezet. Uiteindelijk kon de rijder op de Grote Beerstraat worden klemgereden.

 

De bestuurder, een verdachte uit Groningen waarvan de leeftijd nog onbekend is, is aangehouden. Hij wordt verhoord over het incident. Naast dat de man aangehouden is voor het overtreden van de verkeersregels, wordt ook naar de oorzaak van het ontbreken van de kentekenplaat gekeken. De motor is in beslag genomen voor verder onderzoek.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl