Auto botst op boom op N366 nabij Veendam

Veendam – Dinsdagmiddag heeft er zich op de N366 nabij Veendam richting Pekela een ernstig verkeersongeval voorgedaan met ernstige gevolgen. Omstreeks 17.15 uur botste door onbekende oorzaak een auto op een boom. Hierbij raakte een man zwaargewond. Het slachtoffer bleek geen andere passagier te hebben. Er werd direct alarm geslagen. De hulpdiensten, waaronder de brandweer, waren snel ter plekke.

 

Onder leiding van de brandweer hebben de hulpdiensten het slachtoffer bevrijd uit het autowrak. Daarna is het slachtoffer onmiddellijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De precieze toestand van de gewonde is nog niet bekendgemaakt. Vanwege het ongeval was de N366 enige tijd dicht voor het verkeer. De politie is een onderzoek gestart en probeert de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

 

Beeld: Teunis Streunding / GroningsNieuws.nl