Lichaam aangetroffen na brand in appartement aan Folkingedwarsstraat

Groningen – Maandagavond heeft er een brand gewoed aan de Folkingedwarsstraat in de stad Groningen. Hulpdiensten arriveerden ter plaatse binnen enkele minuten na de melding. Ze startten met blussen van het vuur, maar ontdekten helaas het lichaam van een omkomen persoon in het gebouw. De politie is direct aan het onderzoeken of de omstandigheden bij de brand iets te maken hebben met de uiteindelijke dood van het slachtoffer. Wanneer dit zo is, zal het Openbaar Ministerie nader onderzoek uitvoeren. Het lichaam van de slachtoffer is afgevoerd naar het Forensisch Instituut en zal onderzocht worden op de oorzaak van de dood. Voorlopig hebben de autoriteiten geen verdere informatie gegeven over de identiteit of de doodoorzaak van het slachtoffer. De recherche is bezig met het onderzoek van deze tragische brand. Tot nu toe zijn er geen andere slachtoffers gemeld. Het onderzoek naar de toedracht van de brand en wat er is gebeurd aan de Folkingedwarsstraat wordt voortgezet. Burgers welk getuige zijn geweest of informatie hebben worden verzocht zich te melden bij de politie.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws